Вирішив побити рекорд, аби врятувати життя дитині (фото)

IMG_8432

На операцію його синові, що лікується нині на Дністровській у Львові, потрібно 150 тисяч євро. Аби врятувати життя Олежику, його тато наважився побити рекорд: зубами протягнути вагони із дітьми вагою в понад 17 тонн.

На операцію хлопчику, що лікується нині на Дністровській у Львові, потрібно 150 тисяч євро. Аби врятувати життя Олежику, чоловік наважився побити рекорд: зубами протягнути вагони із дітьми вагою в понад 17 тонн.

У Такий спосіб богатир Олег Тягнизуб разом із волонтерами організації «Крила надії» намагаються привернути увагу до того, що дитина потребує допомоги.

Олежику майже 9 років, він веселий, цікавий хлопчик, любить комп’ютер, любить конструктор «Лего», любить ходити до школи. В вересні далекого 2011 року Олежик повністю закінчив лікування від гострої лімфобластної лейкемії, хлопчику майже вдалося длосягти 5-ти річний бір’єр і здавалося, все позаду! Але…

Цього літа у Олежика стався рецидив. Пізній кістково-мозковий рецидив. І все довелось починати з початку.

З середини червня 2016 року хлопчик знову в гематології ЗУСДМЦ. Вдалось завершити перший блок ХТ, зараз Олег у повній аплазії, з нульовими лейкоцитами, поганим настроєм і повною відстороненістю… Спить, лежить, нічого не їсть, бо не смакує, не хоче ні бавитись, ні мультики дивитись. Навіть «Лего» не приносить радості, хоча Олежик справжній фанат – обожнює складати, слідкує за новинками і навіть дивиться в інтернеті майстер класи!

Олежик закінчив 2 клас, вчиться добре, улюблені предмети, звісно праця, фізкультура, природознавство, але і з англійською, і з математикою також все гаразд!

Попереду в Олежика хіміотерапія і пересадка кісткового мозку. На жаль, молодша сестричка Анічка як донор не підійшла, отже – пересадка буде не родинна, тобто вона буде за кордоном і за величезні кошти – 150 000 Євро попередня вартість… І, на жаль, це єдиний шанс для Олежика.

Реквізити для надіння допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу: Добровільна пожертва для Олега Подвірного.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: