Львівські активісти скандуватимуть під Печерським судом, аби Єфремова не відпускали

Активісти зі Львова низки громадських організацій двома автобусами вирушають до Києва на суд екс-керівника Партії регіонів Олександра Єфремова, який має відбутися завтра, 1 серпня.

 
Про це інформує ГО «Розвиток громади».

У столиці люди збираються влаштувати під Печерським судом на вул. Хрещатик, 42а протест і закликати суддів не відпускати Олександра Єфремова.
Напередодні такий заклик у соцмережах опублікував нардеп Андрій Антонищак. Місце збору: вул. Винниченка, ЛОДА о 01:00 год. Контакти: 097 968 15 16.

«Звертаюсь до всіх небайдужих українців які втратили на війні рідних та близьких.До тих чиї діти та чоловіки вбиті на Майдані.яДо тих хто кричить влада херова потребуємо перемін.Іх можемо зробити тільки МИ!Прокуратура Сказала своє слово.Та є інформація що іуди в мантіях готові відпустити Єфремова.Потрібна підтримка громадськості!З Єфремова може початися пекло для бариг від політики.Прийдіть під суд та покажіть що дух Майдану живий!!!», – написав Андрій Антонищак.

Нагадаємо, що екс-лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова підозрюють, зокрема, в сприянні створенню і діяльності терористичної організації «ЛНР».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: