Прокуратура перевіряє, чи підроблені документи щодо будівництва на Варшавській-Сосновій

Прокуратурою Львівської області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст.366 КК України, за фактом вчинення службового підроблення посадовими особами відділу Держземагентства у Львові.


Йдеться про внесення завідомо неправдивих відомостей до документації щодо відведення земельної ділянки на вул.Варшавська-Соснова під будівництво багатоквартирного будинку, - повідомляють у прес-службі обласної прокуратури.

До слова, ІА Дивись.info ще минулого тижня відправила інформаційні запити у Держземагентство, аби отримати офіційну інформацію щодо документів, виданих зазначеному забудовнику.
«Зокрема, у згаданих документах службовцями Держземагентства зазначено про розміщення на цій території об’єктів нерухомого майна, що у подальшому стало підставою для надання приватній структурі ділянки за вказаною адресою в оренду на 10 років без проведення конкурсу, - йдеться у повідомленні прокуратури. — Досудове розслідування у цьому провадженні взято на контроль прокуратурою».
«Принагідно нагадаємо, що у провадженні господарського суду Львівської області перебуває справа за позовом заступника прокурора області до Львівської міської ради, ЛОКМО по АБ ««Львівагропромбуд» про визнання протиправним та скасування рішення органу місцевого самоврядування та визнання недійсним договору оренди ділянки на вул.Варшавська-Соснова у Львові», - додали у прокуратурі.

Втім, як ми повідомляли раніше, у день, коли мало відбутись судове засідання у цій справі, Господарський суд Львівської області був евакуйований через повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: