Платники податків Стрийщини поповнили військову скарбницю на 14 млн. гривень

Як інформує сайт Стрийської міської ради, за січень–липень 2016 року платниками податків Стрийщини з отриманих доходів сплачено14798,2 тис. гривень військового збору.

Як інформує сайт Стрийської міської ради, за  січень–липень 2016 року платниками податків Стрийщини з отриманих доходів сплачено14798,2 тис. гривень військового збору.

Приріст надходжень у порівнянні з відповідним періодом минулого року склав 22,3 відсотка, в абсолютних цифрах це означає, що надійшло на 2697,9 тис. гривень більше.

Зокрема, у липні 2016 року надходження військового збору склали 2795,7 тисяч гривень. Приріст надходжень у порівнянні з відповідним періодом минулого року становить 19,4 відсотка, що у грошовому еквіваленті склало 453,9 тисяч гривень.

«Зважаючи на ту обставину, що сплата військового збору напряму впиває на посилення обороноздатності України, ми прагнемо максимально якісно і чітко адмініструвати цей «патріотичний платіж». Важливо, що зважаючи на ситуацію на сході нашої держави, платники податків району виявляють максимум сумління у сплаті до бюджету цього важливого збору», – підкреслив начальник Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Роман Гладій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: