Багатостраждальне львівське підприємство отримало мільйон гривень на модернізацію

pavlogradska_shahta_vugillia_1418380357_613x408.3338762215_3_0
Стрічка вугільного конвеєра / loda.gov.ua

Державне підприємство «Львіввугілля» отримало один мільйон гривень. Ці гроші мають піти на модернізацію очисної лінії та створення нової лави (№116) шахти «Великомостівська».

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації, із посиланням на генерального директора ДП «Львіввугілля» Андрія Дяченка.

[dyvys_blockqoute text="Нам, насамперед, потрібно модернізувати шахти, що дозволить забезпечити беззбитковий режим роботи та безпеку гірників, - пояснює Андрій Дяченко. - Власне цей мільйон дасть змогу профінансувати нову лаву на шахті "Великомостівська", котра невдовзі замінить ще досі діючу. Завдяки її запуску ми зможемо забезпечити необхідні поставки вугілля без збагачення на енергогенеруючі компанії." author="Андрій Дяченко"]

Керівник підприємства повідомив, що вже замовлено частину обладнання для цієї лави. 470 метрів ланцюга для скребкового конвеєра, що використовується для транспортування вугілля (близько 670 тисяч гривень). Інше обладнання буде замовлено до кінця цього тижня.

Нагадаємо, що на початку серпня шахтарі підприємства перекривали трасу «Львів–Рава-Руська», вимагаючи погашення заборгованості перед ними за травневу зарплату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: