Держлісагентство не мало доступу до ділянок на Закарпатті, де проходили рубки

Працівники Державного лісового агентства не мають доступу до земельних ділянок у Закарпатській області, на яких проходила вирубка лісу.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомила в.о. голови Держлісагенства України Христина Юшкевич.

«Доступ до цієї зони (лінія держкордону та контрольно-слідовою смугою, - ред.) є обмеженим для працівників наших підприємств. Ця земельна ділянка знаходиться на території нашого Ужгородського лісгоспу, Таричинського і Великоберезнянського, але вона недоступна для здійснення своїх повноважень лісовою охороною і лише за участі Нацполіції нам вдалось зафіксувати порушення і передати до правоохоронних служб», – зазначила вона.

Зважаючи на це, Юшкевич підкреслила, що обшуки у підконтрольному їй відомстві правоохоронці не проводили. «У нашому відомстві обшуки не проходили у справі щодо незаконної вирубки по прикордонній лінії», – сказала вона.

Як повідомлялося, вчора вранці співробітники військової прокуратури із залученням спецпідрозділу поліції КОРД прийшли з обшуками в Адміністрацію Державної прикордонної служби України та її підрозділи в Західному регіоні: Центр управління службою Чопського прикордонного загону та Західного регіонального управління ДПС України.

Як писала ІА Дивись.info, на Львівщині порушено близько 20 кримінальних проваджень через лісові рубки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: