Китайський інвестор хоче, аби туристи з його країни приїздили на Львівщину

IMG_0965_1471448664 (1)
Зустріч представників ЛОДА із китайським інвестором / loda.gov.ua

Інвестор та ініціатор створення ТОВ «Спільне українсько-китайське підприємство «Укрлісхолдинг», громадянин Китаю Ванг Іфенг сподівається, що наступного року із його країни на Львівщину приїде щонайменше 2 тисячі туристів. І цей туристичний напрямок, на думку підприємця, має стати цікавим для його співвітчизників.

Про це йдеться у повідомленні Львівської обласної державної адміністрації.

Китайський інвестор провів зустріч із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, на якій засвідчив своє бажання інвестувати у розвиток туристичного потенціалу Львівщини. Він запропонував запустити новий туристичний проект відвідання Львівщини китайськими громадянами.

[dyvys_blockqoute text="Наприкінці вересня закінчується пілотний проект, який охопив Київ, Одесу, Львів і Трускавець. Наступного року ми плануємо організувати групи загальною кількістю не менше, як 2 тисячі туристів. Для цього ми би хотіли, щоб аеропорт «Львів» імені Данила Галицького почав приймати чартерні рейси з Китаю." author="Ванг Іфенг"]

Підприємець підкреслив, що сьогодні є великий попит серед громадян Китаю на відпочинок і оздоровлення за кордоном. Керівник ОДА заявив, що Львівщина має усі необхідні інфраструктурні об'єкти, аби задовольнити ці потреби.

[dyvys_blockqoute text="Ми створимо комфортні умови для китайських туристів в плані комунікації та сфери послуг, щоб вони змогли відпочивати та оздоровлюватися на Львівщині, зокрема в Трускавці та Східниці. Львівщина готова організувати прийом представників китайських туристичних компаній і підписати з ними всі необхідні документи щодо такої співпраці." author="Олег Синютка"]

Нагадаємо, минулого тижня у Трускавці пройшла робоча зустріч представників Польщі та України стосовно розвитку туристичного потенціалу Карпатського єврорегіону. А вчора було налагоджено авіасполучення між Львовом і Мінськом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: