На Тернопільщині скоєно розбійний напад на сім’ю підприємця

У Тернопільській області скоєно розбійний напад на сім’ю підприємця.

Про це інформує УНІАН з посиланням на сектор комунікації головного управління Національної поліції в Тернопільській області, 20 серпня близько 23:30 до будинку приватного підприємця у селі Підгороднє Тернопільського району зайшли восьмеро чоловіків у балаклавах та з автоматом Калашникова.

Нападники побили главу родини, його дружину та двох синів і зв’язали їм руки пластиковими стяжками. Після цього зловмисники забрали понад 10 тис. доларів, 22 тис. гривень, десять найменувань ювелірних прикрас, хутряні вироби, пневматичний пістолет та два мобільні телефони. Потім злочинці сіли в автомобіль Toyota Land Cruiser, що належить підприємцю, і поїхали в невідомому напрямку.

Викрадений автомобіль правоохоронці знайшли в сусідньому селі Почапинці, за триста метрів від центральної дороги. Найімовірніше, там зловмисники пересіли на інший транспорт.

Внаслідок побиття підприємець отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої і садна голови та обличчя. У його дружини лікарі бригади швидкої допомоги діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: