Як долучитися до благодійного марафону у Львові

25 серпня 2016 року о 12 годині в приміщенні Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ відбудеться прес-конференція з нагоди проведення благодійного забігу «Щасливий кілометр».

25 серпня 2016 року о 12 годині в приміщенні Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ відбудеться прес-конференція з нагоди проведення благодійного марафону «Щасливий кілометр».

Своїми думками щодо важливості такого заходу поділяться Оксана Лашманова, перший заступник генерального директора компанії Fujikura Automotive Ukraine Lviv, Мар’яна Возниця, головний лікар Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ та Роман Матис, начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА.

Традиція благодійних марафонів надзвичайно поширена у світі. Кожного року з таких заходів у різні благодійні фонди залучаються кошти, які згодом йдуть на допомогу лікарням і соціальним установам. Компанія Fujikura Automotive Ukraine Lviv прагне започаткувати такі ж марафони у Львові та організовує благодійний забіг «Щасливий кілометр» на підтримку Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ.

"Львівська обласна дитяча клінічна лікарня ОХМАТДИТ займає провідне місце серед дитячих лікувальних закладів Західної України і забезпечує професійною допомогою важкохворих дітей, - говорить Оксана Лашманова, перший заступник генерального директора компанії Fujikura Automotive Ukraine Lviv. - Розуміючи важливість та складність такої роботи, ми вирішили зробити і свій внесок у цю надзвичайно важливу справу, організувавши благодійний забіг "Щасливий кілометр", який, ми віримо, стане доброю традицією на щорічній основі".

4 вересня з 11:00 всі охочі зробити свій «Щасливий кілометр» збираються біля Оперного театру. Звідси і розпочнеться забіг, що завершиться збором учасників у Парку культури. Кожному організатори дають можливість обрати власну дистанцію – 1, 4 або 7 кілометрів. А підготовку на старті та контроль протягом всього маршруту здійснюють спеціально запрошені кваліфіковані тренери – Юлія Нікітіна і Микола Фуртак.

«Благодійний забіг «Щасливий кілометр» покликаний привернути увагу суспільства і до потреб ОХМАТДИТУ, і до здорового, активного способу життя, - каже Мар’яна Возниця, головний лікар Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ. - В цілому світі лікарні та медичні установи залучають позабюджетні кошти. Тепер така можливість є і в нас – завдяки ініціативі Fujikura Automotive Ukraine Lviv».

Мета заходу – не лише допомогти лікарні, яка рятує дитячі життя, а й показати, що добрі справи робити легко, приємно, весело. Тому в рамках забігу передбачена розважальна програма, нагородження переможців, розіграш призів. А також – забіг найменших учасників із казковими героями на 100 метрів. Ініціатори запрошують всіх, хто має активну життєву позицію та прагне змінювати світ хорошими вчинками.

Місце проведення прес-конференції:

Львівська обласна дитяча клінічна лікарня ОХМАТДИТ

м. Львів, вул. Лисенка, 31 (заїзд з вул. Кривоноса),

2 поверх, актовий зал

Програма та деталі заходу – на сторінці події «Благодійний забіг «Щасливий кілометр» у Facebook

Довідка:

130 років історії, заводи по всьому світу та понад 50 тисяч працівників. Fujikura вже давно посіла лідерські позиції у виробництві електричного обладнання для автомобілів світових марок на глобальному ринку. Якість, що відповідає найвищим стандартам, дозволяє японській компанії співпрацювати зі справжніми автогігантами. А темпи зростання спонукають до відкриття представництв у різних країнах та містах. Серед них – Fujikura Automotive Ukraine Lviv, де вже працевлаштовано 1150 людей. Компанія інвестує у розвиток інфраструктури регіону, втілює високі стандарти праці та активно долучається до суспільно важливих ініціатив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: