Переселенці у Львові розкажуть свої історії успіху

6 вересня о 15.00 год у Львівському міському центрі занятості (вул. Кн. Ольги, 122, 2 поверх) відбудеться круглий стіл, присвячений історіям успіху внутрішньо переміщених осіб

, передає прес-служба ЛМР.

У заході візьмуть участь: радник Міністерства соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб у Львівській області, представники обласної служби зайнятості, управління економіки Департаменту економічної політики Львівської міської ради, Департаменту соціального захисту облдержадміністрації, громадських організацій та засобів масової інформації.

Під час круглого столу можна буде почути історії осіб, котрі, опинившись у складних життєвих обставинах, змогли на новому місці проживання розпочати нову сторінку у трудовій біографії та досягли успіху. Буде також змога ознайомитися з міжнародними програмами підтримки ВПО, обговорити питання працевлаштування у Львівській області, а також окреслити напрями координації зусиль задля оперативно реагування на проблеми життєдіяльності внутрішніх мігрантів, підвищення рівня їхнього життя шляхом працевлаштування або залучення до підприємницької діяльності з відповідним навчанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: