Львівський перевізник оновив майже 40 автобусів

unnamed (9)

На підприємстві «Фіакр-Львів» ведуться поточні ремонти транспорту. Зокрема протягом восьми місяців цього року було оновлено 36 автобусів – проведено капітальні ремонти двигуна, кузова, замінено підлогу та обшивку сидінь.

На маршруті №18 відремонтовано п’ять автобусів – замінено підлогу, проведено ремонт кузова, салону та двигуна.У восьми автобусах маршруту №43 проведено ремонти та капітальні ремонти кузова, двигуна замінено підлогу.

У двох автобусах на маршрутах №17 та №22 – проведено капітальний ремонт двигуна. На трьох автобусах маршруту №30 проведено капітальний ремонт кузова, замінено обшивку сидінь.

На маршруті №39 оновлено чотири автобуси. Зроблено капітальний ремонт кузова та ремонт двигуна, замінено обшивку сидінь. Ремонти кузова та капітальні ремонти кузова й оновлення обшивки сидінь було проведено у чотирьох автобусах маршруту №13.

На маршруті №24 – капітальний ремонт кузова та оновлення обшивки сидінь. У чотирьох автобусах маршруту №41 проведено ремонт кузова та капітальні ремонти двигуна і кузова.

Керівництво «Фіакр-Львів» звертається з проханням до пасажирів, які користуються послугами громадського транспорту, бережно ставитися до майна, а саме: не нищити обшивку сидінь, не писати на панелях та не залишати після себе сміття в салоні автобуса.

unnamed (9) unnamed (10)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: