Українські лісівники вчитимуться у німецьких

Державне агентство лісових ресурсів України звернулось до Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Федеративної Республіки Німеччина щодо посилення українсько-німецького співробітництва у галузі лісового господарства.

Про це повідомили у прес-службі Держлісагентства.

Зокрема, 5-6 вересня 2016 року відбулась низка зустрічей з керівником лісогосподарського підприємства Wald Care Андре Грютцманом, який допомагатиме координації українсько-німецького співробітництва з лісових питань.

Протягом цих днів Андре Грютцмана вивчав систему ведення лісового господарства України. Під час візиту до ДП «Фастівське лісове господарство» на кожній оглянутій лісовій ділянці німецький колега пояснював українським фахівцям, які відмінності існують у веденні лісового господарства України та Німеччини.

Також відбулася зустріч керівника лісогосподарського підприємства Wald Care Андре Грютцмана з т.в.о. Голови Держлісагентства Христиною Юшкевич.

Вони обговорили запропоновані німецькою стороною шляхи здійснення обміну досвідом між лісівниками України та Німеччини, а також організації підвищення кваліфікації українських лісівників.

«Досвід Німеччини у веденні лісового господарства дуже цікавий. Найкращу практику ми будемо впроваджувати і на лісогосподарських підприємствах України», - зазначила Христина Юшкевич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: