В Івано-Франківську скоєно підпал автомобіля місії ОБСЄ

В Івано-Франківську невідомі зловмисники скоїли підпал автомобіля моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ).

 
Про це повідомили у відділі зв’язків комунікації головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, 6 вересня близько 23.00 у центральній частині Івано-Франківська загорівся автомобіль марки Nissan Patrol.

 
Для з`ясування обставин та причин займання автомобіля, який належить ОБСЄ, на місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи. В ході першочергових слідчих дій правоохоронці одержали докази того, що мав місце підпал.
«За цим фактом розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу), - йдеться у повідомленні поліції. - Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох від десяти років».
Поліція проводить заходи щодо встановлення та затримання особи, причетної до вказаного правопорушення.

 
Водночас у Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ повідомили, що представники СММ і поліції переглянули відеозапис з камери відеоспостереження, встановленої біля офісу СММ, і побачили, як невідомий чоловік у масці зайшов на паркувальний майданчик місії, поклав великий пластиковий пакет на автомобіль СММ і підпалив його. Через отримані внаслідок пожежі пошкодження автомобіль місії не придатний до використання. Ніхто зі співробітників СММ не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: