Спортсменів Львівщини привітали з професійним святом

dsc_0011_1473505637_613x408-8662109375_3_0

Сьогодні в залі засідань Львівської обласної державної адміністрації відбулася розширена тематична нарада з нагоди відзначення в Україні Дня фізичної культури та спорту, повідомляє ЛОДА.

Сьогодні  в залі засідань Львівської обласної державної адміністрації відбулася розширена тематична нарада з нагоди відзначення в Україні Дня фізичної культури та спорту, повідомляє ЛОДА.

Під час урочистої частини заступник голови облдержадміністрації Ірина Гримак та заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Маріанна Вільшинська привітали представників фізкультурно-спортивної громадськості Львівщини, а також відзначили найкращих фахівців галузі в області подяками голови ЛОДА.

За результатами зустрічі свої нагороди отримали  голова федерації веслування на байдарках та каное Львівщини Володимира Миляна, заслужений тренера України з вільної боротьби Андрія Пістуна, керівник Львівського обласного відділення Українського фонду «Реабілітація інвалідів» Ярослава Грибальського, голова  обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Ліліія  Білінська та багато інших.

Також на тематичній нараді за участю представників експертного середовища, науковців та членів громадських організацій обговорили питання щодо участі спортсменів Львівщини у ХV літніх Паралімпійських іграх та перспективи подальшого розвитку спортивного руху серед осіб з особливими потребами.

фото: ЛОДА

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: