Завтра у Львові з'ясовуватимуть, як зупинити російську пропаганду та візьмуться за львівських журналістів

У львівському «Прес-клубі» (пр. Т. Шевченка, 11) завтра, 14 вересня, об 11.00 год. відбудеться прес-конференція на тему «Зупинити російську пропаганду в Україні. Звернення учасників Форуму всеукраїнських громадських організацій».

У львівському «Прес-клубі» (пр. Т. Шевченка, 11) завтра, 14 вересня, об 11.00 год. відбудеться прес-конференція на тему «Зупинити російську пропаганду в Україні. Звернення учасників Форуму всеукраїнських громадських організацій».

Громадські діячі звернуться до Президента України Петра Порошенка, голови Верховної Ради Андрія Парубія та Прем’єр-Міністра Володимира Гройсмана із закликом зупинити зухвалу інформаційну агресію Росії проти України, яка розгортається деякими ЗМІ та народними депутатами.

Зокрема, йдеться про телеканал «Інтер», народних депутатів Дмитра Добродомова, Сергія Капліна та інших, які підозрюються у зв’язках з московською пропагандисткою Столяровою. Якщо СБУ, Нацрада з питань телебачення та радіомовлення, Міністерство інформаційної політики не можуть протидіяти інформаційній війні, що розгорається п’ятою колоною, то громадськість повинна чинити тиск на державні інституції та мати можливість відкликати тих народних депутатів, що зраджують національні інтереси.

Детальніше про листування екс-співробітниці телеканалу «Інтер» та нардепів Добродомова, Берези і Капліна дивіться у нашому огляді.

Нагадаємо, що прізвище нардепа Добродомова вигулькнуло у листуванні Столярової. Відтак, голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак заявив, що народні депутати, прізвища, яких були оприлюднені у листуванні Столярової, повинні скласти депутатські мандати.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: