Львівські веслувальники привезли додому 8 медалей з Москви

У п’ятницю, 16 вересня, під час засідання колегії Львівської облдержадміністрації нагородили спортсменів Львівщини з веслування на човнах «Дракон», які в складі збірної України на чемпіонаті світу завоювала 8 медалей різного ґатунку.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Упродовж 8 – 11 вересня у м. Москва (Росія) проходив чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон», в якому взяли участь 18 країн, зокрема США, Канада, Франція, Італія, Німеччина, Таїланд, Філіпіни, Польща, Росія, Україна, Угорщина, Японія, Бельгія, Англія, Нідерланди та інші.

Рекордсменом у медальному заліку став екіпаж човна Д-12 чоловіки, який на дистанціях 200, 500 та 2000 метрів став триразовим чемпіоном світу.

До складу цього екіпажу входило 9 представників Львівщини: Ростислав Білінський, Андрій Маслюк, Володимир Бородулько, Станіслав Львов, Павло Качмар, Віталій Вергелес, Роман Бундз, Оксана Пилипів, Андрій Корець.

Ще одну золоту нагороду виборов змішаний екіпаж човна Д-22 на дистанції 2000 метрів, у складі якого також були представники Львівщини Віталій Вергелес та Володимир Бородулько.

Другим фінішував екіпаж Д-22 чоловіки на дистанції 2000 метрів, в якому було 9 представників Львівщини.

Ще одну срібну нагороду виборов юніорський екіпаж у човні Д-12.

Бронзові нагороди здобули жіночий екіпаж човна Д-12 на дистанції 200 метрів та юніори на дистанції 500 метрів у змішаному екіпажі човна Д-12.

У загальному заліку Україна посіла ІІІ місце.

Розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації оголошено подяку і нагороджено цінним подарунком заслуженого тренера України Романа Бундза, нагороджено годинником капітана команди, чемпіона Європи та світу 2016 року Андрія Маслюка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: