Поліція у столиці затримала поплічника Мірошниченка

Співробітники Національної поліції затримали під посольством Російської Федерації у Києві, де працює дільниця для голосування на виборах до Державної Думи Росії, депутата Київради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Володимира Назаренка, повідомила прес-служба партії.


«Арешт націоналіста відбувся біля посольства Російської Федерації в Києві, де зібралися українці задля недопущення проведення виборів до Державної думи РФ», - йдеться в повідомленні.
Прес-служба ВО «Свобода» також повідомила, що зранку перед будівлею російського посольства зібралися активісти ВГО «Сокіл» та ВО «Свобода», аби не допустити здійснення голосування до російського парламенту на території України.
Нагадаємо, що сьогодні у Києві під будівлею посольства РФ в Україні відбулися сутички між протестувальниками й поліцією. Зокрема, серед протестувальників помічено екс-нардепа, а нині депутата Київради Ігоря Мірошниченка. Він з іншими учасниками акції намагався перешкодити людям пройти в посольство для участі в голосуванні. ЗМІ повідомляли, що поліцейські затримали одного з протестувальників, які намагалися перекрити вхід в будівлю російського посольства.
А також поліція затримала депутата Ігоря Мірошниченка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: