Порошенко запросив американський бізнес інвестувати в Україну

e06180b30b207ac232fac8d12190ca331406285650

Президент Петро Порошенко запросив американський бізнес інвестувати в Україну.

 
Як повідомили УНІАН у прес-службі глави держави, про це йшлося під час зустрічі Порошенка з представниками бізнесу США у Нью-Йорку.

 
«Бажаю, щоб в один прекрасний день заголовки в газетах про Україну були не про обстріли на Донбасі, але про можливості для міжнародного бізнесу на сході Україні, в тому числі в українському Криму», - зазначив президент. Він наголосив, що, незважаючи на триваючу агресію з боку РФ, Україна продовжує працювати над укріпленням економіки, посиленням обороноздатності, боротьбою з корупцією.

«Моєю місією, як президента, є боротьба з корупцією. Мій головний пріоритет – допомогти Україні позбутися корупційних схем, практик і культури», - зазначив Порошенко.

Президент нагадав, що в Україні було започатковано систему електронних закупівель ProZorro, яка дозволила вже заощадити сотні мільйонів бюджетних коштів та запобігти корупційним злочинам, проводиться реформа енергетичної системи. Глава держави наголосив, що також стабілізовано макрофінансову ситуацію, очищено банківську систему.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: