У Росії можуть заборонити аборти

56ab9fa375f80_patriarh_kirill_51

Патріарх Московський і всієї Русі Кирило підписав звернення Загальноросійського громадського руху «За життя» та руху «Православні добровольці» про заборону абортів на всій території Росії.

Про це інформує Дождь, посилаючись на РПЦ.

Нагадаємо, що у Польщі повністю заборонили аборти. Кримінальна відповідальність за переривання вагітності загрожуватиме і лікарям, і жінкам, які на це зважаться.

«Ми, громадяни Російської Федерації, виступаємо за припинення існуючої в нашій країні практики легального вбивства дітей до народження», - йдеться в тексті звернення.

Також в зверненні пропонується прийняти зміни до законодавства, за якими людською істотою дитина буде вважатися з моменту її зачаття, а його життя і здоров'я повинен захищати закон.

Ті, хто підписав звернення також виступають за заборону хірургічних і медикаментозних переривань вагітності, протизаплідних засобів з абортивною дією і «допоміжних репродуктивних технологій, невід'ємною складовою яких є приниження людської гідності і вбивство дітей, які перебувають на початкових етапах ембріонального розвитку».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: