Суд у справі Гладюка перенесли, бо не знають його адреси

Розгляд справа щодо адміністративного скоєного порушення начальником карного розшуку Миколою Гладюком перенесено. Сам Микола Гладюк на засідання суду не з’явився.

Розгляд справа щодо адміністративного порушення, скоєного начальником карного розшуку Миколою Гладюком, перенесено. Сам Микола Гладюк на засідання суду не з’явився.

Як повідомив суддя, на його адресу було надіслано повідомлення про дату і час судового засідання, однак пошта повернула його з вказівкою, що такої адреси не існує. Відтак суддя прийняв рішення відправити матеріали на доопрацювання в управління патрульної поліції з тим, щоб там встановили правильно адресу Миколи Гладюка.

Як розповів у кометарі журналістам представник патрульної поліції капітан Максим Підболячний, адреса Гладюка була внесена в протокол з його слів.

«Він пред’явив патрульним лише посвідчення водія, в якому місце проживання не вказується. Ми доопрацюємо ці матеріали і знову надішлемо їх до суду», – сказав Максим Підболячний.

Нагадаємо, 8 вересня патрульні поліцейські затримали начальника карного розшуку ГУ Нацполції у Львівській області Миколу Гладюка, який був за кермом напідпитку – саме повертався з переатестації. Визволяти підлеглого прибув особисто т.в.о. начальника ГУ НП Дмитро Загарія.

Згодом було оприлюднено відео нічної події, яке публікувала ІА «Дивись.info».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: