Двоповерховий електропоїзд «Skoda» поїде до Львова

14595693_342927669377273_4838191542238066934_n

Двоповерховий електропоїзд «Skoda» цього тижня виходить з ремонту та вже 1 листопада увійде в експлуатацію. Зараз розглядаємо такі маршрути: Київ-Полтава-Харків, Київ-Вінниця-Хмельницький-Тернопіль-Львів.

Двоповерховий електропоїзд «Skoda» цього тижня виходить з ремонту та вже 1 листопада увійде в експлуатацію. Зараз розглядаємо такі маршрути: Київ-Полтава-Харків, Київ-Вінниця-Хмельницький-Тернопіль-Львів.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун.

«Передали два електропоїзди «Skoda» з балансу Південної залізниці на баланс Української залізничної швидкісної компанії. Крок логічний – компанія має відповідні технологічні потужності, кваліфікований персонал та необхідний досвід експлуатації швидкісного рухомого складу. Вивчаємо прийнятні варіанти напрямків експлуатації цих потягів. Бо вони мають певні обмеження, зокрема, потребують технічного обслуговування кожні 700 км», – написав Войцех Балчун.

Він зазначив, що ідея для «Skoda» – задіяти всі проміжні зупинки і доправити пасажирів до названих міст, а звідти вже до Львова. Фахівці УЗ запевняють, достатній пасажиропотік там є.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: