МЗС рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до південно-східного узбережжя США

МЗС рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до прибережних регіонів американських штатів Флорида, Джорджія, Південна Кароліна і Північна Кароліна, де оголошено надзвичайний стан у зв’язку з наближенням потужного урагану «Метью».

Про це інформує УНІАН.

Ураган спричинив загибель щонайменше 19 жителів трьох країн Карибського басейну (Гаїті, Домініканська Республіка, Колумбія) та наближається південно-східного до узбережжя США.

МЗС рекомендує громадянам України, які перебувають на території штатів Флорида, Джорджія, Південна Кароліна і Північна Кароліна або планують їх відвідати, утриматися найближчим часом від поїздок до прибережних регіонів; стежити за повідомленнями місцевих органів про розвиток ситуації; виконувати інструкції рятувальних служб, а також зважати на можливі зміни у русі сухопутного та повітряного транспорту.
У випадку потрапляння у надзвичайні ситуації у зв`язку із стихійним лихом громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в США (телефон: +1-202-765-4681, електронна пошта: [email protected]) або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38-044-238-16-57.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: