Активісти перетворили на цирк конкурс на посаду директора львівського геріатричного (відео)

13578979_1625782387737037_1159764454_n

Вчора, 10 жовтня, у приміщенні ЛОДА відбувався перший етап конкурсу на посаду директора Львівського геріатричного пансіонату. Засідання комісії по відбору кандидатів не обійшлося без участі активістів, які ледь не зірвала засідання, адже на їхню думку громадськість у комісії представляє «не та людина»(голова Громадської ради при ЛОДА Степан Середа).

На відео можна впізнати одіозну львівську активістку Лесю Турашвілі. На запитання до Лесі Турашвілі, яке відношення конкурс має до учасників АТО, активістка відповіла, що ветерани АТО також можуть невдовзі опинитися у пансіонаті. Нагадаємо, що Леся Турашвілі – членкиня та співзасновниця громадської організації «Соціальний захист населення та учасників АТО».

Як стало відомо раніше, попередній переможець конкурсу не очолив посаду директора через інформацію про його дотичність до «Партії регіонів» у минулому. Інформація вигулькнула у пресі, Іван Сорока відразу ж зняв свою кандидатуру. Від коментарів журналістам ІА Дивись.info Іван Сорока відмовився.

Наступне засідання комісії відбудеться 18 жовтня 15.00 годині у малій сесійній залі ЛОР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: