У Маіруполі п’яний заступник голови райадміністрації під час перегонів розтовк голову

У Маріуполі п’яний заступник начальника райадміністрації влаштував перегони з поліцейськими.

Про це УНН повідомили очевидці події.

Сьогодні, близько 4:00 в Маріуполі на проспекті Перемоги чоловік на автомобілі Toyota Camry сірого кольору порушив правила дорожнього руху – на дорозі з двостороннім рухом водій Toyota виїхав на зустрічну смугу.

Екіпаж патрульної поліції миттєво зреагував — в рупор попросив автомобіль зупинитися, увімкнув сирену і проблискові маячки. Водій не реагував на прохання поліцейських. Більш того, почав набирати швидкість і намагався сховатися від поліції. В результаті погоні на швидкості понад 150 км/год автомобіль Toyota спричинив ДТП і зупинився.

З автомобіля вийшов заступник начальника райадміністрації Кальміуського району Михайло Ревякін із окровавленою головою. М.Ревякін травмувався внаслідок ДТП.

За словами очевидців події, М.Ревякін поводився неадекватно: невиразна мова, а також сильний запах алкоголю. Також очевидці повідомили, що чоловіка затримали в наручниках.

У прес-службі Маріупольської патрульної поліції підтвердили факт ДТП. Також повідомили, що чоловік відмовився проходити перевірку на вміст алкоголю в крові драгером або перевірку в наркодиспансері. Заступник начальника Кальміуської райадміністрації затриманий за кількома порушеннями — порушення ПДР, а також підозра в водінні в нетверезому вигляді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: