Пологове відділення на Рапопорта закрили на профілактику

10440283_1405221386450886_5536103132610423135_n

До 8 листопада пологове відділення 3-ої міської клінічної лікарні на вул Рапопорта, 8, планово закрите на профілактику.

Як повідомили в управлінні охорони здоров’я, до завершення проведення розслідування, лікуючий лікар Оксана Колодій не проводитиме діяльність, пов’язану з прийняттям пологів, і буде переведена на роботу в жіночу консультацію.

«Зараз триває розслідування факту загибелі плоду в утробі матері. Наразі рано робити висновки щодо дій лікуючого лікаря. Також на рівні адміністрації лікарні та управління проведено службові розслідування. Комісії з фахівців в галузі акушерства і гінекології за участю працівників кафедри акушерства та гінекології ЛНМУ ім.  Д.Галицького дійшли висновку, що без заключення судово-медичної експертизи пояснити причину антенатальної загибелі плода не можливо», - повідомили в управлінні охорони здоров’я ЛМР.

Нагадаємо, що у одному із львівських будинків в утробі породіллі померла дитина. Трапився прикрий інцидент у пологовому відділенні міської лікарні на вулиці Рапопорта. Батьки породіллі звинувачують в смерті їхньої онучки працівницю закладу.

Додамо, що станом на зараз з’ясовують причину смерті дитини. У лікарні повідомили, що проводиться службове розслідування та очікують висновків судово-медичної експертизи.

Зазначимо, що у Львові відбудеться акція протесту проти безчинства в пологових будинках та вшанування пам’яті маленької дівчинки, яка загинула через лікарську помилку у пологовому відділенні 3-ї комунальної міської лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: