У Львові відбудуться змагання для собак

Вперше у місті Львові відбудуться Національні змагання з собакою по аджиліті

.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Собаки біжать, долаючи смугу перешкод, роблять карколомні стрибки у супроводі з людиною, яка підказує, підтримує та веде собаку.

Як повідомляють організатори: «Аджиліті – з англійської «спритність». Для аджиліті немає меж: собаки великі і маленькі, різних порід та безпородні, всі вони - швидкі, азартні, веселі та безмежно щасливі. Суть аджилітів в подоланні собакою смуги перешкод за найменший час, але ж хіба в цьому суть… Добитися повного розуміння людини собакою та навпаки, розвинути надшвидку реакцію на дії одне одного, навчитися бігти як одне ціле – в цьому вся суть цього виду спорту. Помиляються разом і до перемоги йдуть разом – собака та людина – пара спортсменів».

22 жовтня 2016 у період з 10.00 год. до 18.00 год. на стадіоні СКА (в приміщенні критого кінного манежу) відбудуться національні змагання з аджиліті, а це означає, що з’їдуться спортсмени-аджилітісти з Києва, Одеси, Сум, Павлограда, Дніпропетровська, Івано-Франківська та інших міст України).

«Цей вид спорту є дуже цікавий та видовищний, оскільки у ньому приймають участь пара учасників людина та собака. Ми радо підтримуємо дані змагання та очікуємо близько 50-ти команд учасників із різних міст України», - додають в управління молоді, сім'ї та спорту.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: