У Львові презентують авторську мозаїку із винних корків (Фото)

21-23 жовтня у Львові на Святі Сиру і Вина відбудеться презентація мозаїк із винних корків ручної роботи. На виконання найбільшої мозаїки пішло понад 3000 корків.  Унікальні роботи представить автор і дизайнер Сергій Ткачук у Львівському палаці мистецтв.

Український бренд TkachukCorkstyle вже вчетверте буде представляти свої роботи на Святі сиру і вина в напрямку Wine cork art (винне коркове мистецтво).

«Завдяки цьому заходу величезна кількість людей знайомиться із цим новим для України еко-напрямком у сучасному мистецтві. Як автор робіт, можу з впевненістю сказати, що це єдиний фестиваль в Україні, який представляє Wine cork art в таких масштабах для величезної кількості людей», - розповів автор та дизайнер Сергій Ткачук.

Крім коркових мозаїк, буде представлена нова колекція сумок, презентація яких відбулася на Тижні дизайну в Болоньї у вересні цього року. Також традиційно будуть виставлені на манекенах унікальні сукні, повністю зроблені з винних корків. Крім цього, 22 жовтня будуть відбуватися майстер-класи з Wine cork art мистецтва.

Винні корки - це ще й гарна можливість взяти участь розіграші та отримати подарунок від організаторів заходу. Для участі у розіграші потрібно взяти із собою винний корок та написати на ньому контактний номер телефону, своє ім’я, помістити його у скриньку (намет на подвір’ї Палацу мистецтв). Розіграш відбудеться в неділю, 23 жовтня, о 16:00 на головній сцені свята.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: