Львівська ОДА хотіла незаконно придбати 90 шкільних автобусів, – АМКУ

Антимонопольний комітет України, розглянувши скаргу ТОВ «Радіал-Україна» щодо порушення Департаментом освіти і науки Львівської ОДА порядку проведення процедури закупівлі шкільних автобусів, прийняв рішення зобов’язати замовника відмінити процедуру закупівлі.

Антимонопольний комітет України, розглянувши скаргу ТОВ «Радіал-Україна» щодо порушення Департаментом освіти і науки Львівської ОДА порядку проведення процедури закупівлі шкільних автобусів, прийняв рішення зобов’язати замовника відмінити процедуру закупівлі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав державний уповноважений АМКУ Агія Загребельська.

Він зазначив, що замовник оголосив про проведення процедури закупівлі 90 шкільних автобусів 15 квітня 2016 року. Очікувана вартість закупівлі — 105,6 млн грн.

Скаржник просив зобов’язати замовника скасувати рішення про відхилення його пропозиції, скасувати рішення про акцепт переможця та відмінити процедуру.
Як зазначила державний уповноважений АМКУ Агія Загребельська, замовник пропозиції інших учасників закупівлі не надав, проте надав досить наступне  пояснення:

«…поданої нами інформації, без надання копії пропозицій всіх учасників, за винятком пропозиції скаржника, на нашу думку, достатньо для розгляду питань, що стосуються скарги… І оскільки пропозиції учасників не стосуються питань, що оскаржуються, а тому й нами не надається», — йдеться в поясненні Департамента освіти і науки Львівської ОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: