Україна отримає рішення про запровадження безвізового режиму з боку ЄС до 24 листопада

Україна отримає рішення про запровадження безвізового режиму з боку Європейського Союзу до саміту Україна-ЄС 24 листопада.

Україна отримає рішення про запровадження безвізового режиму з боку Європейського Союзу до саміту Україна-ЄС 24 листопада, передає УНІАН.

Про це повідомив президент України Петро Порошенко в інтерв’ю українським телеканалам.
«Я впевнений у тому, що документи про надання Україні безвізового режиму будуть підписані та ратифіковані Європарламентом, немає жодних сумнівів. Можу сказати, навіть, до якої дати – до 24 листопада, бо 24 листопада є саміт Україна-ЄС і ми домовились, що на цей саміт усі документи будуть готові», – заявив він.

«Ми переговорили з керівником Європейської народної партії в Європарламенті, де ми чітко заручилися підтримкою найбільшої фракції в Європарламенті; ми переговорили з Мартіном Шульцем, президентом Європарламенту, який представляє соціалістів, і заручилися підтримкою цієї другої за кількістю фракції. Ми отримали підтримку лібералів і консерваторів, ми маємо абсолютну більшість у Європарламенті щодо ратифікації угоди про безвізовий режим», – додав президент.

«Ми би мали його раніше, але затримка була викликана так званим механізмом призупинення безвізового режиму, він пов’язаний не з Україною, а з країнами Близького Сходу», – зауважив Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: