До Львова з'їхалися скрипалі з різних куточків світу

unnamed-1

Цієї п’ятниці, 21 жовтня, у Львові стартував ІІ Міжнародний конкурс скрипалів Олега Криси. У концертному залі Львівської філармонії упродовж тижня виступлять 30 молодих скрипалів з різних країн світу, зокрема з Польщі, Франції, Японії, Китаю, США та інших. Нагадаємо, що незмінним партнером заходу є «Компанія Ензим».

Цієї п’ятниці, 21 жовтня, у Львові стартував ІІ Міжнародний конкурс скрипалів Олега Криси. У концертному залі Львівської філармонії упродовж тижня виступлять 30 молодих скрипалів з різних країн світу, зокрема з Польщі, Франції, Японії, Китаю, США та інших.

Про це інформує прес-центр «Компанії Ензим», яка є незмінним партнером заходу.

«Компанія Ензим» ніколи не стояла осторонь культурних подій Львова. Для нас велика честь бути співорганізаторами цього міжнародного конкурсу. Не лише тому, що підтримка культурних і соціальних заходів є частиною стратегії нашого підприємства, а й тому, що цей конкурс проводять у місті, в якому ми народилися, живемо та працюємо. Бог дав людині талант, а ми, як меценати, допомагаємо його примножувати.

Окремо хочемо підтримати і побажати успіху українським конкурсантам, яких цього року значно більше», - зазначив на урочистому відкритті Назарій Марко, представник ПрАТ «Компанія Ензим».

Після урочистого відкриття на сцені Львівської обласної філармонії організатори заходу провели святковий концерт, а також жеребкування для визначення послідовності виступів конкурсантів.
Конкурс скрипалів має декілька турів: перший – 22-24 жовтня, другий – 25-26 жовтня, третій – 28-29 жовтня. Гала-концерт і нагородження переможців відбудеться о 17.00 наступної неділі 30 жовтня. Усі події проходять в концертному залі ім. С. Людкевича Львівської обласної філармонії.
Також зазначимо, що Міжнародний конкурс скрипалів у Львові відбувається вже вдруге. Вперше його провели у 2013 році.

unnamed-3

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: