У Росії затримали підозрюваного у вбивстві інкасаторів «Приватбанку»

У Російській Федерації затримали підозрюваного у вбивстві трьох інкасаторів «Приватбанку» в Чернігівській області в минулому році.

Про це повідомив заступник голови правління «Приватбанку» Дмитро Дубілет у соцмережі Facebook.

«У Росії затримали покидька, який підозрюється у вбивстві трьох наших інкасаторів у минулому році. Ще одна ілюстрація того, як наші кримінальники – від малого до великого – тікають до Росії», – написав Дубілет.

У свою чергу, перший заступник голови правління банку Олег Гороховський повідомив, що «ПриватБанк» вживе заходів для повернення злочинця до України. «Допомагаємо йому повернутися на батьківщину. Готуємо гідну зустріч», – сказав банкір.
Зловмисники скоїли розбійний напад на інкасаторський автомобіль і вбивство трьох банківських працівників 23 жовтня 2015 року в Чернігівській області.
Мікроавтобус Volkswagen служби інкасації «Приватбанку» вдень їхав зі столиці до Чернігова. Коли до місця призначення залишалося близько 30 км, біля повороту на с. Скоринець Чернігівського району мікроавтобус відхилився від передбаченої траєкторії руху і згорів. Залишки згорілого вщент автомобіля було знайдено за 200 метрів від автодороги Київ – Чернігів. У салоні виявили тіла трьох загиблих інкасаторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: