Приїзд артистів-колаборантів до Львова може призвести до соціального вибуху, – депутат

25 жовтня, на черговій сесії Львівської обласної ради, голова фракції «Українське об’єднання патріотів –УКРОП» Петро Жукровський закликав колег-депутатів поставитись відповідально до прийнятих рішень і не чекати, поки спроби заробляти гроші на популярних артистах, які не гребують виступами в Росії, анексованому Криму чи територіях ЛНР та ДНР, закінчаться трагічно у Львові.

25 жовтня, на черговій сесії Львівської обласної ради депутат Петро Жукровський закликав колег поставитись відповідально до прийнятих рішень і не чекати, поки спроби заробляти гроші на популярних артистах, які не гребують виступами в Росії, анексованому Криму чи територіях ЛНР та ДНР, закінчаться трагічно у Львові.

Про це повідомляє прес-служба партії «УКРОП».

Йдеться «Про заборону проведення у Львівській області концертно-розважальних заходів представниками українського та іноземного шоу-бізнесу, котрі брали участь у концертах, теле - і радіопередачах, інших розважальних заходах на території РФ, в анексованому Криму й окупованих районах Донецької та Луганської областей під час фактичної російсько-української війни».

«Змушений нагадати вам про те, що замало приймати постанови і рішення. Вони нічого не варті, якщо їх не виконувати, - наголошує депутат, - колаборантів продовжують привозити у Львів. Не вперше з часу прийняття рішення. Хтось на цьому просто заробляє гроші. Будь-якою ціною. 29 жовтня у Львові може відбутись черговий соціальний вибух. Напруга зростає, ми будемо чекати біди, чи виконувати рішення, які приймаємо?», - запитує Петро Жукровський.

Громадський активіст Олег Радик вважає, що заборона на гастролі таких співаків, – питання не лише моральної гігієни. «Це і питання безпеки наших міст. І не лише інформаційної безпеки», – сказав голова Громадської ініціативи «Економічний бойкот».

Читайте також:  Нехай співають на похоронах один одного, або чому бойкотуватимуть концерт Тото Кутуньо у Львові

Депутат запропонував ще протягом цієї сесії заслухати Романа Кізиму, голову постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики, на якого покладено контроль за виконанням рішення про заборону виступів певної категорії артистів у Львівській області.

Нагадаємо, що на 29 жовтня у приміщенні Львівського цирку заплановано концерт виконавців сучасної естради Потапа та Насті Каменських.

Результати опитування на сайті ІА Дивись.info, в якому взяли участь понад 1 000 осіб, показали, що:

Найбільший відсоток львів'ян (34%) вважають таку діяльність ганьбою для міста. Інші ж покладають відповідальність на департаменти ЛМР та бізнесменів (22%), 17% опитуваних підуть на концерт, 20% проголосували за відміну концерту.

Аби висловити свою думку щодо запланованої події, візьміть участь в опитуванні.

Читайте також: Яйця, кров і вигуки «ганьба»: як українські міста вітають Потапа та Настю Каменських

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: