Здається, нікого не навчили помилки транспортної реформи 2012 року у Львові, - Синютка

57fde9fbdd7b7_1476274350_480x320_3_0

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка вимагає від міського голови Львова Андрія Садового збільшити кількість міських маршруток від кінцевих автостанцій.

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка вимагає від міського голови Львова Андрія Садового збільшити кількість міських маршруток від кінцевих автостанцій.

Про це йдеться на Facebook сторінці очільника ЛОДА.

За його словами, що ситуація з пасажирськими перевезеннями стала критичною і викликає обґрунтоване незадоволення людей.

«Це спричинено непродуманим і непідготовленим рішенням міської влади щодо зміни руху автобусів до автостанцій, розташованих на околицях міста. Здається, нікого не навчили помилки транспортної реформи 01.01.2012 року у м. Львові», - написав Синютка.

Також він додав, що звернувся до міського голови аби збільшити кількість міського пасажирського транспорту на маршрутах від кінцевих автостанцій.

Нагадаємо, що Андрій Садовий раніше прокоментував ситуацію щодо обмеження заїзду транспорту з приміських сіл у Львів.

«Нещодавно транспортні управління міста та області почали наводити порядок з маршрутами, які проходили через місто. Був обмежений заїзд транспорту з приміських сіл та міст області в центральну частину Львова. Це рішення є важливим з кількох причин. По-перше, ситуація дійшла до абсурду, коли видавалось право на маршрути між селами, які проходили через центр Львова. А це створювало додаткове навантаження на транспортну інфраструктуру міста. По-друге, якість такого транспорту була завжди на порядок нижча, ніж тих автобусів, які курсують на міських лініях. Наше завдання навести тут елементарний порядок», – сказав він.

Додамо, що з початку жовтня вступило в дію рішення Львівської міськради,згідно з яким кінцевими зупинками усіх приміських маршрутів громадського транспорту визначені найближчі від в’їзду у місто автостанції. Таких автостанцій у Львові є шість – Автовокзал на вул. Стрийській, 109; АС-2 («Північна») на вул. Богдана Хмельницького, 225; АС «Західна» на вул. Городоцькій, 359; АС-3 на вул. Петлюри,11; АС-5 на вул. Луганська, 2; АС-8 («Двірцева») коло залізничного вокзалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: