Бойовики протягом дня 24 рази обстріляли позиції українських захисників

Протягом дня в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 24 випадки відкриття вогню по позиціях Збройних сил України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на Маріупольському напрямку відбулося 14 обстрілів. В районах Красногорівки і Павлополя терористи вели вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Лебединського, Водяного обстріли проти сил АТО відбулися з мінометів калібру 120 мм, а в Широкиному, крім мінометів, - із озброєння БМП. В районі Михайлівки бойовики по укріпленнях українських захисників відкрили вогонь одночасно з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм.

На Донецькому напрямку окупанти 7 разів порушували «режим тиші». «В бік підрозділів Збройних сил України в районах Луганського та Авдіївки бойовики стріляли з гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру. Також тут було застосовано ворожі міномети калібру 82 мм», - йдеться у повідомленні.
На Луганському напрямку зафіксовано три збройні провокації. Неподалік Лопаскиного та Станиці Луганської проти українських підрозділів бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, а в Кримському – зі ствольної артилерії калібру 152 мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: