Австрійці розглядають Дрогобич як місто, в яке можна інвестувати

Днями у Ратуші відбулася зустріч влади міста та представників бізнесу Дрогобича з директором австрійської фірми “Pan Plan” Петером Шнайдером. В основному, під час зустрічі було обговорено інвестиційну привабливість Дрогобича, напрямки розвитку місцевого бізнесу та можливості залучення іноземних інвестицій.

Днями у Ратуші відбулася зустріч влади міста та представників бізнесу Дрогобича з директором австрійської фірми «Pan Plan» Петером Шнайдером. В основному, під час зустрічі було обговорено інвестиційну привабливість Дрогобича, напрямки розвитку місцевого бізнесу та можливості залучення іноземних інвестицій, передає Life.info

Як зазначив Петер Шнайдер, австрійські інвестори зацікавлені у інвестиційній базі та стратегічному плані розвитку міста, які ляжуть в основу ведення переговорів щодо залучення інвестицій.

У свою чергу підприємці та влада Дрогобича запропонували гостеві розглянути можливість відновлення великих підприємств, які припинили свою діяльність в силу багатьох обставин, однак наголосили, що нині стратегічним економічним напрямком у Дрогобичі є розвиток малого та середнього бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: