Квятківський запевняє, що прокуратура не «відмазує» львівських чиновників

14924050_1689039818077960_289571195_o
прокурор Львівської області Юрій Квятківський

Прокурор області Юрій Квятківський запевняє що прокуратура не затягує слідство у справі Грибовицького сміттєзвалища.

 

Про це він заявив під час прес-конференції коментуючи припущення, що прокуратура «відмазує» чиновників міської ради і що це може бути пов’язане виділенням квартир працівникам прокуратури, передає ІА Дивись.info.

«Як відмазує прокуратура? У чому? Коли немає результатів експертизи, висновків спеціалістів, як ми можемо когось звинувачувати у тому чи іншому?!... Ми допитали усіх керівників, матеріали скерували на експертизу. Ми не тягнемо з термінами», – зазначив Юрій Квятківський.

Він розповів що прокуратура очікує на висновки чотирьох експертиз. Щодо квартир, то як розповів Юрій Квятківський лише троє працівників прокуратури у цьому році отримали ордери на квартири від міської ради.

«У цьому році працівники прокуратури отримали за рішенням суду три ордери, які були виписані міською радою. Є список людей, які звернулися до міського голови в індивідуальному порядку. Люди отримали житло, яке було побудоване у 2014 році від інвесторів на земельній ділянці, яка виділялась для працівників прокуратури. Міська рада не надавала людям ці квартири, не давала їм можливості там прописатись. Тому люди звернулись до суду» – розповів прокурор.

За його словами квартири отримали отримали учасник АТО, який зараз приймає участь у бойових діях, працівник, який має інвалідність та прибиральниця.

Нагадаємо, що начальник управління житлового господарства Львівської міськради Юрій Голець, який, імовірно, причетний до трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі, продовжує працювати у мерії. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: