ООН відкриє в Україні офіс, який сприятиме залученню іноземних інвестицій

Організація Об`єднаних Націй відкриє в Україні офіс із надання послуг у сфері розвитку, гуманітарної діяльності та підтримання миру.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

«Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш підпише угоду між урядом України та управлінням ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС) про відкриття офісу ЮНОПС в Україні», - йдеться в повідомленні.
Відповідне рішення було прийнято 2 листопада під час засідання Кабінету міністрів України.

В міністерстві зазначають, що започаткування діяльності офісу ЮНОПС в Україні створить необхідні правові підстави для залучення прямих іноземних інвестицій та сприятиме реалізації інвестиційних проектів, а також залученню грантових коштів, організації управління складними комплексами господарської діяльності.
«Допомога ЮНОПС також включатиме проведення семінарів, навчальних програм, демонстраційних проектів; надання стипендії для навчання та підвищення кваліфікації або подібні механізми, згідно з якими зацікавлені кандидати зможуть навчатися та отримувати відповідну підготовку»,- йдеться в повідомленні.

В міністерстві також зазначили, що надання консультативних та інших послуг з управління проектами та супроводження ділових операцій фахівцями організації слугуватиме сталому менеджменту проектів, розвитку інфраструктури та здійсненню закупівель, а також інвестиційному менеджменту в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: