Трускавецький дельфінарій влаштовує благодійне свято для потребуючих дітей

З нагоди свого першого дня народження цієї суботи, 5 листопада, Розважально-оздоровчий комплекс «Оскар» влаштовує благодійне свято «Долонька до долоньки», на яке запрошує малечу зі всієї Львівської області. Мова йде про дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребують підтримки суспільства, повідомляє прес-служба комплексу.

«Свою першу річницю ми вирішили святкувати по-особливому – влаштувати свято власне  для нашого підростаючого покоління із соціальних категорій. Нам важливо у цей складний час підтримувати таких дітей, приділяти їм увагу, дарувати їм свою турботу та любов. Усі ці діти – діти України. Вони наше сьогодення і майбутнє, тому ми повинні подбати про них і забезпечити їм щасливе дитинство. А дельфіни та морські котики це якраз ті чудові створіння, які здатні піднімати настрій, заряджати позитивом і дарувати потребуючим дітлахам щастя», - зазначила менеджер зв’язків з громадськістю та ЗМІ дельфінарію «Оскар» Світлана Радішевська.

У рамках благодійної акції на своє свято дельфінарій запросив загалом 400 маленьких громадян, серед яких будуть присутні сироти, дітки з малозабезпечених та багатодітних сімей, інтернат-вихованці, які знаходяться під опікою Гарнізонного храму Свв. Апп. Петра і Павла. Також будуть діти бійців та загиблих в АТО, дітки Героїв Небесної Сотні, якими опікуються проект «Мій тато захищає Україну», а також діти-переселенці зі сходу України та анексованого Криму, яким опікується Радник Міністерства соціальної політики з питань внутрішньо переміщених осіб у Львівській області Оксана Яковець. На благодійне свято також запрошені бійці АТО, які зараз проходять лікування в Центрі медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький».

На цих дітей та учасників АТО чекатиме святкова вистава, насичена захоплюючими трюками тренерів, веселих дельфінів та морських котиків. Перед виставою їх розважатимуть веселі аніматори, для усіх бажаючих діятиме фотозона, а деяким діткам за бажанням наноситимуть аквагрим на морську тематику. Під час самої шоу-вистави на запрошених глядачів очікує сюрприз, який дельфінарій спеціально для них підготував з нагоди свята. Що це буде за сюрприз – запрошені дізнаються уже під час самого шоу. І насамкінець, після вистави на дітлахів чекатимуть чудові подарунки та солодощі від дельфінарію «Оскар» та кондитерської фабрики «Ярич».

Варто додати, що з моменту відкриття єдиного у західній Україні дельфінарію «Оскар» заклад безкоштовно прийняв у своїх стінах майже 3,5 тис осіб соціальних категорій з Львівської та Івано-Франківської областей. Крім того, біля сотні дітей з фізичними чи психологічними вадами та бійців АТО безкоштовно пройшли сеанси реабілітації за допомогою унікальних дельфінів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: