В Запорізькій області затримано підозрюваного у вбивстві дворічної дитини та її матері

У Якимівському районі Запорізької області 3 листопада затримано підозрюваного у жорстокому вбивстві дворічного хлопчика та його матері у Мелітопольському районі.

Про це повідомили керівники правоохоронних органів по Запорізькій області сьогодні на спільному брифінгу, передає Уніан.

За словами заступника начальника ГУ Нацполіції в області – начальника кримінальної поліції Івана Пазинича, вбивцею виявився 25-річний родич загиблих, що на сьогодні підтверджується вилученими у нього речовими доказами і цінностями на суму близько 7 тис. грн, заради яких він й пішов на злочин.

У ході брифінгу представники правоохоронних органів наголосили, що злочин було скоєно з особливою жорстокістю: дитину виявили у висувній частини дивана з перерізаним горлом, а на тілі жінки експерти нарахували понад 11 ножових поранень. Правоохоронці також повідомили, що наступного дня після скоєння злочину убивця, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, хвалився своїм знайомим і навіть приводив їх на місце злочину, щоб підтвердити свою розповідь. У зв`язку з цим у ході розслідування буде призначено психіатричну експертизу підозрюваного.
На сьогодні чоловік перебуває під вартою, йому інкримінується скоєння злочину передбаченого ч. 2 ст. 115 КК України - умисне вбивство двох і більше осіб. Дана стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 років до довічного ув`язнення.

У відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Запорізькій області, про злочин стало відомо 2 листопада. До Мелітопольського відділу поліції звернулася 60-річна жителька м. Мелітополь, яка повідомила, що її 32-річна дочка, яка проживає у с. Костянтинівка Мелітопольського району з дворічним сином, з 27 жовтня не виходить на зв`язок та відсутня за місцем проживання.
”У ході перевірки інформації правоохоронці виявили під диваном у приміщенні, де проживала мати з сином, їх тіла зі слідами насильницької смерті», - повідомили у відділі комунікацій.
Також у поліції уточнили, що затриманий підозрюваний у скоєнні злочину є сином від першого шлюбу чоловіка загиблої жінки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: