Цими вихідними на львів`ян чекає розмаїття спортивних дійств

У Львові продовжується серія спортивних заходів у рамках програми "Відкриті кубки Львова" на 2016 рік. Відтак, цими вихідними на львів`ян чекає розмаїття спортивних дійств.

У Львові продовжується серія спортивних заходів у рамках програми «Відкриті кубки Львова» на 2016 рік. Відтак, цими вихідними на львів`ян чекає розмаїття спортивних дійств.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

12-13 листопада у Стрийському парку (вул. Самчука, 8, біля кінотеатру «Львів») проходитиме Відкритий кубок Львова з велоспорту на кросі. Попередня реєстрація та видача стартових номерів учасникам відбуватиметься 11 листопада з 11.00 до 14.00 за адресою вул. Мельника, 18/4. Урочиста церемонія нагородження та відкриття другого дня змагань проходитиме 13 листопада, в неділю, об 11.30год.

12-13 листопада на базі сучасного п`ятиборства НСБ ЛВС МОУ «СКА» (вул. Клепарівська, 39) проходитиме Відкритий Кубок Львова зі спортивного та бойового самбо "SAMBO - Fair Play LVIV OPEN СUP 2016". Парад учасників та церемонія урочистого відкриття розпочнеться 12 листопада о 14.00год.

13 листопада з 10.00год. у ВЦ «Шувар Експо» (вул. Хуторівка, 4-б) проходитиме Відкритий кубок м. Львова з айкідо йосінкан за участю провідного майстра світового рівня сенсея Жака Пайєта (7 Дан Айкідо Йосінкан). Нагородження та урочисте закриття Відкритого кубка Львова з айкідо йосінкан відбудеться о 17.00год.

«Ми пишаємося можливістю організовувати для львів`ян спортивні свята такого масштабу і сподіваємось, що Відкриті кубки Львова стануть ще однією доброю традицією нашого міста»,- зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: