У Львові пройде урбаністична дискусія про проблеми містобудування і паркування

Дискусія від викладачів кафедри містобудування НУ «Львівська політехніка» Романа Любицького і Соломії Коник про проблеми містобудування і вирішення складнощів паркування на прикладі Львова.

Книгарня «Є» запрошує на лекції викладачів кафедри містобудування НУ «Львівська політехніка» Романа Любицького і Соломії Коник «Як вирішити проблему паркування у Львові?» та «Якість міського середовища». Захід відбудеться 8 листопада. Початок — о 18.30.

В останні десятиліття спостерігаємо урбанізаційні процеси, що активно впливають на формування міського середовища. Рушієм сучасного прогресу, розвитку техногенного середовища, інформаційного простору є прагнення людей задовільнити свої потреби, які постійно зростають. Як результат – збільшення міської щільності, інтенсифікація способу життя, а також зміни найрізноманітнішого характеру в усіх сферах життєдіяльності. Про все це, а також про проблеми міста розкажуть у своїх лекціях викладачі кафедри містобудування НУ «Львівська політехніка» Роман Любицький та Соломія Коник.

Адреса книгарні «Є»:
просп. Свободи, 7.

Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: