Збірна України з регбі програла Нідерландам у Львові

Збірні національні команди України та Нідерландів з регбі провели у Львові матч чемпіонату Європи.

У суботу, 5 листопада, на полі стадіону «СКІФ» Львівського державного університету фізичної культури імені І. Боберського відбулася гра чемпіонату Європи з регбі в дивізіоні «Trophy» сезону 2016-2017 років між національними збірними командами України та Нідерландів, повідомляє ФРУ.

У другому турі чемпіонату Європи в дивізіоні «Трофі» українська чоловіча національна збірна у Львові зазнала прикрої поразки з відчутною різницею в рахунку від команди Нідерландів - 12:54.

Протягом усієї зустрічі представники Країни тюльпанів повністю домінували на полі, оформивши для себе комфортну перевагу - 40: 0. Тільки після цього вже у другому таймі господарі змогли відзначиться заліковими балами, здійснивши два результативних занесення (12:54).

Це вже другий невдалий матч підопічних Валерія Кочанова в рамках Євро. Першими кривдниками українців виступили регбісти національної команди Польщі, обігравши у вересні в рідних стінах наших співвітчизників з рахунком 22: 0.

Нагадаємо, що наступний свій поєдинок українська збірна зіграє в Республіці Молдова з місцевою національною дружиною. Гра відбудеться 12 листопада в Бельцях.

Довідка:

Участь в чемпіонаті Європи з регбі-15 в дивізіоні "Trophy" сезону 2016-2017 років беруть участь 6 команд, зокрема збірні України, Польщі, Нідерландів, Португалії, Молдови та Швейцарії.

Наступний матч українська збірна зіграє в Бєльцях з командою Республіки Молдова (12 листопада).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: