Львівські депутати попросили в уряду гроші на перинатальний центр

img_2614

Львівська обласна рада прийняла звернення до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана,

першого віце-прем’єра – міністра економічного розвитку Степана Кубіва, міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, міністра фінансів Олександра Данилюка щодо фінансування робіт з реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру.

У зверненні депутати Львівщини просять виділити на перинатальний центр фінансування у сумі 107 мільйонів гривень із Державного фонду регіонального розвитку чи субвенцій на соціально-економічний розвиток у 2017 році.

Додамо, що 4 листопада кілька десятків лікарів зі Львівського обласного клінічного перинатального центру зібрались під Верховною Радою, аби вимагати фінансування для свого медичного закладу.

Натомість, голова Уряду зауважив, що у проекті Бюджету на наступний рік передбачені ресурси Державного фонду регіонального розвитку та субвенція на соціально-економічний розвиток.

«В рамках цього ресурсу ми знайдемо кошти для того, щоби при прийнятті бюджету з 1 січня відновити і завершити будівництво цього Перинатального центру», – зазначив Володимир Гройсман.

Нагадаємо, що у 2013 році за державною програмою Львівський перинатальний центр мали перетворити на сучасний медичний центр, однак припинилося надходження бюджетних коштів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: