Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій звітує про роботу у жовтні

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій підсумовує роботу за минулий місяць. За цей час документів на отримання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення та відпочинок дітей учасників АТО прийнято від 43 людей, проведено понад 200 консультацій, інспектори Центру допомогли у пошуку роботи 8 хлопцям-бійцям АТО.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Зокрема, у жовтні психолог Центру провела 13 терапевтичних сесій і 10 разових консультацій. Інспектори Центру допомогли у пошуку роботи 8 хлопцям-бійцям АТО. Також скерували 4-х учасників АТО на реабілітацію у різні санаторії, 3-х на оздоровлення травм, пов’язаних з хребтом, ще 3-х на медичне обстеження до Шпиталю ім. Митрополита А. Шептицького. Скерували на консультацію до психолога 3 людей, на безкоштовне медичне обстеження – 2 людей. Організовано комплексне медичне обстеження для 2 матерів загиблих учасників АТО.

У жовтні у Центрі відбулось 2 етапи занять у Школі лідерства для учасників АТО, 2 тренінги для жінок-учасників бойових дій. Щочетверга у Центрі відбуваються зустрічі з медичними волонтерами.

На День Захисника України, 14 жовтня, колектив Центру організував концерти у Львівському клінічному госпіталі державної прикордонної служби України і у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Також став співорганізатором свята на Левандівці у КМЦ «Супутник» – відкрили виставку фоторобіт львівських волонтерок.

Протягом жовтня у Центрі працює робоча група, яка займається вдосконаленням міської програми про захист інтересів учасників АТО. Відбулось кілька зустрічей представників міської влади з громадськими організаціями.

Ще одне досягнення Центру – виділення ще однієї ділянки під гаражні кооперативи для учасників бойових дій у Залізничному районі на вул. Олесницького.

Також у жовтні розпочали збір жовто-блакитної символіки, яку відправляють на Схід нашим захисникам. Також оголосили про збір протизастудних ліків для військових. Обидві акції безстрокові і ще тривають. Охочі можуть долучитись.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: