Порошенко взяв участь у флешмобі для популяризації українських пісень

Президент України Петро Порошенко взяв участь у флешмобі, покликаному популяризувати українські пісні на радіо.

«Приєднуюся до флешмобу Вікторії Сюмар, яка ініціювала важливий законопроект на підтримку української пісні в радіоефірі. Маємо зробити так, щоб української пісні було більше - на радіо, на телебаченні і, звичайно, в соціальних мережах також», - написав Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

Акцію на своїй сторінці в мережі організувала депутат Верховної ради від партії «Народний фронт», голова комітету з питань Свободи Слова і Вікторія Інформаційної Політики Сюмар.

Порошенко розмістив у себе посилання на пісню «Веселі, брате мій, настали часи» Української групи «Океан Ельзи», зазначивши, що композиція є його улюбленою.

Як вже зазначалося раніше, Верховна Рада ухвалила закон «Про внесення змін до деяких законів України (щодо частки музичних творів державною мовою у програмах телерадіоорганізацій)» 16 червня.
Законом передбачено, що телерадіоорганізації в радіомовленні мають забезпечувати частку пісень державною мовою не менше 35% загального обсягу пісень, які звучать в ефірі протягом доби, зокрема, не менше 35% загального обсягу пісень, які звучать в ефірі у проміжку часу з 7.00 до 14.00 і з 15.00 до 22.00 годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: