США залишаться партнерами України, незалежно від результатів виборів, — посол США

Сполучені Штати Америки незалежно від того, хто стане президентом, залишаться надійним партнером України.

Сполучені Штати Америки незалежно від того, хто стане президентом, залишаться надійним партнером України, передає Радіо Свобода.

«Звертаючись до своїх українських друзів, яких тут так багато, скажу, що я маю цілковиту впевненість в одній речі, незалежно від того, хто буде нашим головнокомандувачем: і в перехідний період між адміністраціями, і за нової адміністрації Сполучені Штати залишатимуться потужним партнером України», – вказала Йованович у спількуванні з пресою в посольстві США в Києві.

Дипломат також переконана, що санкції проти Росії через її агресію в Україні триватимуть.

У США завершилося голосування на виборах президента. Останніми закрилися виборчі дільниці у найвіддаленішому північному штаті Аляска. Це сталося о 8:00 за київським часом.

За результатами підрахунку голосів у штатах, які проголосували раніше, республіканський кандидат на посаду президента США Дональд Трамп наближається до перемоги. Станом на 8:40 за Києвом він має підтримку 264 виборників із необхідних 270.

Як повідомлялося раніше, США продовжуватиме надавати Україні підтримку після виборів, якщо навіть перемогу здобуде Дональд Трамп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: