Цинізм нових провокацій спецслужб РФ почав межувати з дебілізмом, – Турчинов

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов розкритикував ”доказову базу” Федеральної служби безпеки Росії щодо затриманих ”українських диверсантів” у тимчасово окупованому Криму.

 Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов розкритикував «доказову базу» Федеральної служби безпеки Росії щодо затриманих «українських диверсантів» у тимчасово окупованому Криму.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Цинізм нових провокацій спецслужб РФ почав межувати з дебілізмом. Вчора всі російські ЗМІ розповсюдили заяву ФСБ, яка продовжує розпочату влітку безглузду маячню щодо загрози тотального знищення російської окупаційної інфраструктури в Криму українськими диверсантами», - йдеться у дописі.

Читайте також: Російська ФСБ затримала українців у Севастополі

Турчинов зауважив, що «цього разу ФСБ врахували помилки літньої провокації, коли доказом причетності роботяги з Енергодару до українських спецслужб було лише його побите обличчя». «Цього разу «доказова база» була ретельно і заздалегідь підготовлена. «Беззаперечним доказом», що захоплені цивільні люди є українськими диверсантами, а не агентами ЦРУ, Моссаду чи МІ-6, були синьо-жовтий прапор та тризуб, без яких, напевно, українські диверсанти ніколи не ходять у тил ворога, а також візитівка популярного в російських ЗМІ «Правого сектору», - написав секретар РНБО.

Читайте також: У МВС вважають, що затримання «українських диверсантів» в Криму може бути пов’язане з Трампом

Очевидно, зазначив Турчинов, за задумом «потужних аналітиків ФСБ» всім одразу має стати зрозумілим, що «українські диверсанти прихопили з собою державні символи для самоідентифікації, а візитівки - як надійні перепустки на засекречені військові бази, які вони збирались вщент знищити».

«Так, за версією російських неадекватів, ці хлопці притягли з собою до Севастополя разом з величезним тоннажем вибухівки та арсеналом різнокаліберної зброї ще і пам`ятну тарілочку з символікою Міністерства оборони України», - написав Турчинов.
Тепер, зазначив він, «прочищений кондовою пропагандою ватний розум російського телеглядача» надійно зафіксує, що «офіцери ГУР МО завжди беруть в рейд разом зі зброєю і вибухівкою державні символи та сувенірну продукцію рідного міністерства».

«Так само, як опери СБУ ідуть на небезпечну справу обов’язково прихопивши портрет президента України з власноруч зробленим підписом. Що стосується профі зі Служби зовнішньої розвідки, то вони, працюючи під прикриттям, завжди одягають атласні шаровари і червоні чоботи, що додає їм, окрім патріотичного натхнення, ще і можливість маскування на фоні червоних російських пик, які мирно «відпочивають» на асфальті», - йдеться у дописі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: