Для допомоги водіям у негоду рятувальники Львівщини організували мобільні групи

Для реагування на події внаслідок складних погодних умов, від Головного управління ДСНС України у Львівській області для моніторингу та координації дій служб по забезпеченню проїзду по автодорогах області, було залучено 5 мобільних оперативних груп.

Про це йдеться на сторінці обласного ДСНС у Фейсбук.

Загалом за добу рятувальники здійснили 55 виїздів для надання допомоги населенню, буксируванню транспортних засобів, карет швидкої допомоги та наданні допомоги породіллі.
13 листопада

О 09:01 на трасі «Львів-Мукачево» поблизу м. Бібрка Перемишлянського району місцеві рятувальники надавали допомогу по буксирування 5-ти автомобілів. О 10:55 на автодорозі обласного значення «Розділ - Жирово» в с. Берездівці Миколаївського району внаслідок випадання снігу не змогли рухатися 2 автобуси, у яких перебувало 53 людини, 1 мікроавтобус та 3 легкових автомобіля. Пожежно-рятувальним відділенням ДПРЧ-11 м. Новий Розділ за допомогою буксирувального тросу було витягнуто транспортні засоби.  О 12:14 в районі с. Сокільники – Зубра Пустомитівського району відділенням ДПРЧ-4 м. Львова, за допомогою КРАЗу було проведено буксирування 5 легкових автомобілів.

О 14:45 у с. Чемеринці Перемишлянського району рятувальники ДПРЧ-20 м. Перемишляни провели роботи по доставці породіллі до автомобіля швидкої медичної допомоги.  О 16:18 в с. Дубини Радехівського району на автодорозі «Дубини - Нивиці» відділенням на вантажному автомобілі ГАЗ-66 ДПРЧ-21 м. Радехів за допомогою тросу було вивільнено 7 легкових автомобілів. В транспортних засобах загалом перебувало 19 людей та 2 дітей. О 18:49 в с. Нові Стрілища Жидачівського району рятувальники ДПРЧ-16 м. Жидачів за допомогою тросу вивільнили із снігового замету 5 легкових автомобілів, 3 автобуси та 2 вантажних автомобілі.

14 листопада о 01:46 в с. Кореличі Перемишлянського району рятувальники ДПРЧ-20 м. Перемишляни за допомогою тросу провели буксирування 3-х легкових автомобілів та 2-х великовантажний автомобілів з снігового перемету. Окрім цього, впродовж доби рятувальники 6 разів надавали допомогу каретам швидкої, які потрапили у снігову негоду. У с. Збиранка Жовківського району рятувальники за допомогою тросу провели роботи по вивільненню автомобіля швидкої медичної допомоги з снігового замету.
У с. Стиборівка Бродівського району рятувальники за допомогою тросу провели роботи по буксируванню автомобіля швидкої медичної допомоги, в якому перебувала важкохвора особа.

У м. Яворів по вул. Маковея, 79 надзвичайники за допомогою буксирувального тросу провели роботи по витягненню автомобіля швидкої медичної допомоги, який колесом провалився в каналізаційний люк. Рятувальники також надавали допомогу по буксируванню карет швидкої медичної допомоги у м. Львові по вул. П.Орлика, 6, у с. Підгородне Золочівського району і у м. Львові по вул. Китайська, 14.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: