Мінінфраструктури пропонує стягувати штрафи з водіїв фур за проїзд на літній гумі взимку

Міністерство інфраструктури України відзначає проблему безконтрольного руху великогабаритного автотранспорту на літній і зношеної гумі без відповідних заходів реагування на введені обмеження руху, у зв`язку з чим ініціює введення штрафів.

Міністерство інфраструктури України відзначає проблему безконтрольного руху великогабаритного автотранспорту на літній і зношеної гумі без відповідних заходів реагування на введені обмеження руху, у зв`язку з чим ініціює введення штрафів, передає Уніан.

«Коли було введено заборону для великовантажного транспорту на рух по автодорогах окремих областей, то вони продовжували рух. Таке традиційне українське «усім заборонено, а я ще проскочу». Такого більше «я ще проскочу» не буде», - повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян на брифінгу, додавши, що вантажівки в період сильного снігопаду ускладнювали роботу техніки і перешкоджали розчищення доріг.

«Була величезна проблема, коли ці автомобілі рухалися вгору, маючи літню гуму, застрявали, перекривали рух для всіх видів транспорту. Мало того, ускладнювали роботу техніки і перешкоджали розчищенню доріг. Мною було передано прохання до керівників областей і поліції, в першу чергу штрафувати таких водіїв за максимальним тарифом і далі вживати всіх необхідних заходів з розчищення автомагістралей», - повідомив Омелян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: