Рятувальники Львівщини витягли з заметів понад тисячу машин

Сьогодні станом на 10:00 у зв’язку із погіршенням погодних умов на території Львівської області за минулу добу підрозділи ДСНС 82 рази залучалися до надання допомоги водіям, які потрапили у снігові замети на автошляхах.

Сьогодні станом на 10:00 у зв’язку із погіршенням погодних умов на території Львівської області за минулу добу підрозділи ДСНС 82 рази залучалися до надання допомоги водіям, які потрапили у снігові замети на автошляхах.

Про це повідомляє Дивись.info із посиланням на ГУ ДСНС у Львівській області.

Рятувальники додають, що надали допомогу 2850 людям та 1120 транспортним засобам. Для надання допомоги населенню від Головного управління ДСНС України у Львівській області залучалось 338 рятувальників та 84 одиниці спецтехніки.

«Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці, - йдеться у повідомленні. - Водіїв транспортних засобів – при можливості утримуватися від поїздок, за умов ожеледиці на дорогах – обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами, та користуватися ременями безпеки».

Як ми повідомляли раніше, обласне управління ДСНС організувало мобільні групи для допомоги населенню в негоду.

«Також звертаємося до пішоходів, дотримуватися правил дорожнього руху, й переходити автошляхи лише у спеціально відведених для цього місцях, - наголошують у ДСНС. — Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя. У випадку небезпеки негайно телефонуйте до Служби порятунку 101».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: